Hiiumaa Külade kohvik

Postitatud 04/06/2020

Hiiumaa Külade kohvik

Head Hiiumaa külade/külaseltside esindajad

1. augustil toimub Suuremõisa lossi ümbruses koostöös Hiiumaa Ametikooliga (palkmajaehitajate kutsevõistlust) 17. Hiiumaa lade päev.  
Samal päeval toimuvad ka kodukohvikute päevad Hiiumaal. 
Seoses sellega teeb Kodukant Hiiumaa küladele, külaseltsidele ja külamajadele ettepaneku tulla oma kohvikulauaga 1. augustil Suuremõisa, et ühiselt püsti panna üks tore Hiiumaa külade kohvik. See on hea võimalus tutvustada oma küla, külaseltsi või külamaja tegevusi (võta kaasa oma albumid, trükised, meened jne) suurele hulgale inimestele, pakkuda ja müüa oma piirkonna perenaiste/peremeeste hoidiseid, küpsetisi ja käsitööd. Hea võimalus näidata ennast, näha teisi ja teenida natuke omatulu järgmiste tegevuste finantseerimiseks ja/või projektide omaosaluse katmiseks.
Kohviku registreerimise ja  muu paberimajanduse võtab enda peale Kodukant Hiiumaa, osalustasu sel aastal ei ole. Täpsemat infot saame jagada juuni teises pooles kui on toimunud kohvikute infopäev.
Kui teema kõnetas ja huvi  tekitas, siis palun andke oma osalemissoovist mulle teada aadressil heliuustalu@gmail.com  või tel 5691 2640 järgmise nädala lõpuks.  Vastan hea meelega kõikidele küsimustele, mis otsuse tegemist takistavad.
Jään ootama aktiivset tagasisidet osalemissoovidega! 😊